woensdag 25 januari 2017

Orderadministrator (Italiaans/NL/ENG) - Noordwijkerhout / Sales & Service

Wil jij in een internationale omgeving werken waarin je Italiaans, Nederlands en Engels kunt spreken? Past de combinatie van orderafhandeling en klantcontact bij jou? Bekijk dan de vacature van Orderadministrator bij Eichholtz!


Wie zijn wij?

Eichholtz is een groothandel voor meubels, accessoires en verlichting. Al ruim 20 jaar worden onze producten wereldwijd verkocht. Wij geloven in de kracht van emotie, sfeer en beleving. Als organisatie streven wij er dan ook naar om de beste sfeermaker ter wereld te worden. Wil je alvast een kleine sfeerimpressie? Bekijk dan de video hier.

Bij Eichholtz mag je iedere dag komen proeven van de internationale sfeer binnen ons bedrijf. Een ‘happy work place’ vinden wij voor onze 130 werknemers erg belangrijk.


Functie

Wat ga je doen?

Als Orderadministrator bij Eichholtz ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van internationale orders. Met jouw kennis van de Italiaanse taal richt jij je voornamelijk op onze Italiaanse klanten. Daarnaast bedien je ook klanten in andere Europese landen, vooral in het Engels.

Bij de afhandeling van de orders houd jij je bezig met het bevestigen, controleren en complementeren ervan. Daarnaast voer je ze in het CRM systeem in. Tijdens het orderproces heb je contact met onze logistieke office en financiële afdeling en daarnaast schakel je met de service desk wanneer er bijvoorbeeld sprake is van eventuele klachten.

Klantcontact is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Samen met de sales representatives ben jij verantwoordelijk voor cross- en upselling. Voordat de facturering naar de klant wordt gezonden neem jij contact op met de klant en bied je bijpassende goederen aan. Indien er sprake is van een geannuleerde bestelling vraag jij door bij de klant om eventuele bezwaren weg te kunnen nemen.

Tijdens je werk schakel je met collega’s van verschillende afdelingen en met klanten verspreid door Europa. Je denkt hierbij groot en vanuit de belangen van de klant. Twee keer per jaar neem jij deel aan internationale beurzen zoals bijvoorbeeld de Maison & Objet beurs in Parijs of de Salone del Mobile in Milaan.

Voor vragen, plaatsen van vacatures, aanmelden van kandidaten / werk zoekenden of direct contact graag MAILEN.

1 opmerking: